Automate your Marketing
with Womplify




 
catatan seorang ibu
Image Hosted by ImageShack.us
By: dilla mamat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Apr-2010 08:17 Email | Share | | Bookmark
3 minggu je lagi..






Wednesday, 24-Feb-2010 02:09 Email | Share | | Bookmark
qhasief candid


anak mama ni tngah belajar nak jadi model ye..




Tuesday, 23-Feb-2010 02:59 Email | Share | | Bookmark
sepetang di tanjung harapan port klang

jalan2 cari makan..biaselah time cmni bnyak sngat ngidamnye
nasib baik bukan mintak pelik2..kitorang g pekena ikan bakar di port klang
smpai sana bukan mintak ikan bakar..mintak menu lain pulak..makan sedap,
hrga berpatutan..mkan menghadap laut..arhh mmg best..antara pix2 layanlah..





mama ngidam ke..qhasief yg ngidam nih..he2





Friday, 19-Feb-2010 13:08 Email | Share | | Bookmark
majlis bertandang along - dewan gemelasari risda

salam..lambat aku update mjlis along ni..mjlis kawen along ni diadakan di dewan risda jln ampang
minggu lepas..husband aku bukan official photog along..along mmg offer tp my husband taknak
coz dia nak merasa jadi org sebelah katanya..layan la pix2 kat bawah ni..enjoice



adegan yg sungguh menyayat hati aku..seorng ibu yg hndak melepaskan anaknya
setelah menjaga & mendidik nye sekian lama..ape2 pun tahniah ye along
moga along & abg zul berbahagia hingga keakhir hayat





siapalah merpati 2 sejoli kat bawah ni ye..romantik sunggoh he2


kakcik & tony..kakcik ni adik husband aku
hai bile lagi kakcik..takan melopong je nengok along kawen he2..jgn mare


ha yang ni pulak adik husband aku yg bongsu..
din pun bile lagi..sampai bile nak dukung anak buah je he2


angah & kakzie..my abg ipar & my biras lahh


ciuman buat ibunda yg terchinta..


wah2 si qhasief bukan main seronok dia kat sini..habis satu dewan dia pusing2
pix kat bawah ni qhasief dgan cousin2 dia..baju chantik tp nengoklah
kasut yg dia pakai he2..mmg indie betol..failed sunggoh..
ape2 pun anak mama mmg comel kalau pakai ape pun kan






Monday, 15-Feb-2010 16:29 Email | Share | | Bookmark
jom mandi ayer terjon

kali ni kitorang balik kg mmg tak rancang langsung..my husband dapat job last minit wedding
ditampin hari ahad..husband aku mmg free wkend ni bcoz my sis in law ade majlis bertandang
di ampang sebelah lelaki hari sabtu..so hari ahad ingat planing nak g air terjun kat kl je..
hmm nmpaknye kena tukar plan B la gamaknyee...so lepas je hbis majlis sebelah lelaki tu.
kitorang terus gerak balik melaka..si qhasief ni mmg
happy sakan la dapat jumpa cousin2 dia



so plan B tu terpakse la carik air terjun kat area kg nmpaknye..ingat mmg nak pegi satu family je
rupenya ramai yg nak join..termasuk adik beradik aku yg lain ngan ipar2 skali
wah mmg meriah la nih.. nngok la si qhasief ni sempat posing2 mase org tngah sibuk2
pasang khemah..




wah happynye qhasief dapat main air..sejuk bukan main..smpai naik pucat
bibir anak mama ni..


nengoklah..ape la yg kelakar sngat tu..


qhasief dgn si nana..anak buah aku yg sngat suke memain dgn si qhasief ni



pas mandi memang kebulur..lepas makan smbung mandi lagi



romantiknye pengantin2 baru ni



termasuklah dgan pengantin lame ni..jgn mare ye kakzu & abg ngah hi2



mmg enjoy kitorang hari tu..si qhasief ni memang suka berendam rupanya
next time kite g tmpat lain pulak k syg..tengoklah tu si qhasief ni..
tak puas berendam air terjun..berendam kat 'swimming pool' depan umah pulak he2







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net